Wednesday, 11 May 2016

Farhan AF Pun Amalkan Avere Classy & Chew N Glow


Farhan AF @orkedfarhan pengamal tegar #chewnglow & #avereclassy tau. Tengok sendiri perbezaan kulit beliau. Makin Gebu, Makin Flawless..
.
Avere Classy membantu merawat dan menjaga kesihatan dalaman Farhan + membantu seimbangkan hormon, Chew n Glow pulak memastikan kulit Farhan kekal sihat, bersih dan gebu


Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture



Tengok Tu..Tak Nak Cakap lebih laa


Kesan terbakar, melecur dan parut di tangan alhamdulillah pulih sepenuhnya selepas 2 minggu sahaja mengamalkan Chew n Glow
-
#chewnglow Terbukti Berkesan dan diperkaya dengan bahan2 yg bermutu tinggi.. Kenape cepat pulihh..ok admin explain .. salah satu bahan di dalam #chewnglow dinamakan Transfer Factor Concentrate


Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture


Monday, 9 May 2016

Promosi Kombo


Ramai pulak yang tanya tak de ke Pek Promosi Kombo untuk Avere Classy & Chew n Glow 60 tablets
.
:ok_woman: Ampun ye admin terlupa nak bg harga kombo untuk Chew n Glow 60 tablets
.
Ok uolls untuk Pek Promosi Kombo Avere Classy - Femei Natural Wellness & Chew n Glow 60 tablets HANYA.. HANYA..HANYA... Rm240 sm Rm250 ss
.
Wow Jimatnyaaaaa :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: :kissing_heart:
:
#CHEWNGLOW #avereclassy

--- 

Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture
 ---


[12:23:23 PM]

Sunday, 8 May 2016

Cara Kuruskan Badan Dengan Pantas


WAH !!! BOLEH KURUS DENGAN AVERE CLASSY
========================================
.
Amboi statement gempak gitu
.
Ok uolls meh kak ton nak bg tau, Avere Classy - Femei Natural Wellness ni bukan produk kurus tau, tapi disebabkan bahan2 yang kami gunakan sangat bagus untuk proses "detox" dan amat mengeyangkan secara automatik badan pun senang je nak slim
.
Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan, disamping bantu ibu sihat dan cantik, baby pun akan dapat khasiat dari makanan sunnah yang terdapat di dalam Avere Classy
.
So kakak2 kat luar tak perlu lah takut, baby panas ke , baby allergic ke kerana Avere Classy sangat "bf friendly"
.
Jom sama2 cantikkan dalam dan luaran bersama Avere Classy
.
#avereclassy #avereclassyhq #‎AvereClassyFemeiNaturalWellness #‎femeinaturalwellness #‎thesecretofwomennaturalwellness


Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture


Thursday, 5 May 2016

Keputihan Mengganggu Masalah Harian


WAHHH SIAP NAK REPEAT ORDER LAGI
=================================
.
Customer Feedback Avere Classy Memang Terbaik. Masalah Keputihan Yang Dulu Mengganggu Aktiviti Harian Kita Makin Berkurangan
.
Dan Yang Bestnya Avere Classy Juga Mengeyangkan..Silap2 Boleh Kurus Uolls
.
<3 <3 <3
.APA TUNGGU LAGI TAKKAN NAK TENGOK JE :D :D
.
NAK SIHAT NAK CANTIK
MINUMLAH AVERE CLASSY
.
#avereclassy

#AvereClassyHQ

#AvereClassyFemeiNaturalWellness

#AvereClassyMemangTerbaikDanBermanfaaat

Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture



Wednesday, 4 May 2016

Avere Classy Sebagai Energy Booster


HANYA 2 HARI - TIADA LAGU LETIH DAN LESU
====================================

Berita Baik Untuk supermum di luar sana :grin::grin::grin:
Anda Pasti memerlukan Tenaga yang tinggi untuk memastikan kekal cergas sepanjang hari kan..
.
Mana Tidaknya sebagai seorang Supermom , Lebih2 Lagi JIka Anda Berkerjaya, Tanggungjawab Yang Perlu Dilaksanakan Bukan SKit..Betol Tak ?
.
Jadi, Anda Wajib Mencuba Kehebatan Avere Classy..Avere Classy bertindak sebagai "Energy Booster" Dan Mampu Memberi Pelbagai Khasiat Teratas Tubuh Badan ANDA.
.
Hanya 1 sachet Avere Classy yang diambil pada waktu pagi , ia mampu memberikan impak yang positif terhadap tubuh badan anda sepanjang hari.
.
Aktiviti harian pasti boleh dijalankan tanpa ada lagi rasa lesu/lemau.
.
Bertindak Skrang " NAK SIHAT NAK CANTIK
JOM MINUM AVERE CLASSY"
.
#avereclassy
#avereclassylegacy
#avereclassyempire



Thursday, 24 March 2016

1 Badan Putih Bersih


NAMPAK LEBIH MUDA DENGAN CHEW n GLOW
-
Wow !!! Cer tengok kakak kita nie lepas ber#chewnglow kulit lebih cerah sekata..1 badan putih bersih..
-
Dah lah kulit cerah, muka pun nampak lebih muka..Double Effect gitu..

Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture



Wednesday, 23 March 2016

Masalah Gatal Hilang


Yeay !!! Eczema Pulih dengan #CHEWNGLOW 
Kalau dulu BERTAHUN MERANA.. Malam2 tak bole tidur, gatal, garu tangan sampai luka

Now alhamdulillah selepas amalkan Chew n Glow, eczema pulih sepenuhnya

Admin happy sangat bila #chewnglow dapat membantu org lain mendapat kulit yg lebih sihat dan cantik.
.
#Chewnglow juga lengkap dengan kelulusan KKM & HALAL

Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture



Thursday, 17 March 2016

Cara Hilangkan Jerawat Batu


Adik kita nie B4 this ader masalah jerawat batu yg agak teruk

Alhamdulillah seawal 4 hari dia amalkan Chew n Glow dah nampak perubahan tau.. Now lepass makan hbs 1 botol Chew n Glow no more jerawat batu..parut pun tinggal skit2 je
.
Yg best nyer dia feedback now kalau period pun dah x de jerawat nanah.. N keluar pun x perlu make up lg...Happpy akakkk

Berminat untuk dapatkan produk hebat ini bole hubungi pengedar sah kami 
Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture



Monday, 14 March 2016

Kesan Ketara


Alhamdulillah sangat bila dapat testimoni dari customer #chewnglow kami

Mengikut kata adik nie, beliau mengalami masalah eczema nie dr kecik lagi..Dah macam2 ubat dia try tp tetap tak menjadi

Alhamdulillah selepas amalkan #chewnglow dah start nampak perubahan pada kulit adik kita nie

Chew n Glow mmg amat membantu mengatasi masalah2 berkaitan kulit termasuk kulit kepala dan kaki..Rasa pun sedap tau..Macam gula2..Budak2 pun suka tau..

Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture



Saturday, 12 March 2016

Kesian Kalau Anak Kita Ada Eczema


Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture


Friday, 11 March 2016

Parut Semakin Pudar


OUR LATEST HOT TESTIMONI !!!
.
AWESOME SANGAT !!!
.
Wahh bukan main excited lagi customer kita nie kan.. 
Repeat Order Uolls ...
.
Mula2 sis kita nie amalkan chew n glow ader jerawat yg keluar sbb proses detox kan.. Minum air secukupnya now hasilnyaaa
Nak keluar pun dh lupa nak pakai bedak..Kulit cantik sangat..
.
๐Ÿ˜˜ Parut Dah Pudar
๐Ÿ˜˜ Muka Makin Glow
๐Ÿ˜˜ Tak Perlu MakeUp Lagi
.
#CHEWNGLOW
Sangat sesuai untuk semua lapisan umur x kira lelaki atau wanita

Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture



Thursday, 10 March 2016

Salam Jumaat


Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture



Wednesday, 9 March 2016

Dengan Sebotol Sahaja


PELBAGAI MANFAAT HANYA DENGAN SEBOTOL CHEW n GLOW
✔ Kulit Makin Cerah
✔ Tiada Lagi Sembelit
✔ Parut Pudar
✔ Badan Ringan
✔ Repeat Order
Seronok sangat kan..Pelbagai Perubahan dapat dilihat seawal minggu pertama lagi

Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture



Monday, 7 March 2016

Banyak Manfaat Dalam 1 Sachet


Happy Nya !!! Macam-macam dapat dengan AVERE CLASSY 
.
Happynya bila admin dapat feedback yang sangat2 positif dari customer yang tersayang. Bukan 1, 2 manfaat yang customer dapat, tapi sekali 4 manfaat yang beliau dapat rasakan
.
✔ Masalah keputihan tiada lagi
✔ Period kembali teratur
✔ Perut makin kempis
✔ Badan kekal bertenaga
✔ Rasanya AVERE CLASSY yang sangat sedap
.
Avere Classy - Femei Natural Wellness merupakan resepi lengkap gabungan herba kesihatan dan makanan sunnah yang mampu membantu merawat & memulihkan dalaman wanita serta menyeimbangkan dan menyelaraskan hormon wanita. Sesuai diambil oleh wanita seawal selepas baligh.

Jangan tunggu lagi, jom rasai kehebatan Avere Classy - Femei Natural Wellness hari ini

JOM SIHAT & CANTIK BERSAMA AVERE CLASSY


Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 

  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture



Saturday, 5 March 2016

Hilangkan Senggugut




Senggugut atau juga dikenali sebagai (Premenstrual dysphoric disorder /dysmenorhoea) merupakan sakit yang timbul dengan kedatangan haid bagi seorang wanita. 

Ia boleh mengundang bahaya jika berlarutan dan diiringin simptom2 yang melampau seperti sakit yang keterlaluan di bahagian perut, ari2 dan pinggang, muntah2, kejang dan pening kepala.

Kadang-kadang kita nampak ia simple,dan kita ambil mudah sebab ia akan hilang selepas 2-3 hari period. Tapi sebenarnya kekerapan kesakitan dan sakit yang tidak boleh dibendung adalah petanda kepada masalah yang lain.

Bagaimana Avere Classy dapat membantu masalah senggugut ???
Avere Classy - Femei Natural Wellness mempunyai formulasi herba terpilih yang sememangnya khas untuk merawat dalaman wanita.

Dong Quai atau lebih Dikenali sebagai "Radix Angelica Sinensis" merupakan salah satu bahan yg terdapat di dalam Avere Classy - Femei Natural Wellness yang Mampu merawat masalah kekejangan dan simptom prahaid dan Membantu peredaran darah lebih lancar.
.




Friday, 4 March 2016

Chew N Glow


Dengan lafaz bismillahir rahmanir rahim dihari jumaat yang penuh barokah ini saya memperkenalkan produk kedua yang akan dijual di Nads Couture adalah Chew N Glow. Kajian telah dibuat sebelum produk ini dipasarkan. Admin tidak akan sama sekali menjual barang yang tidak berkualiti premium.

Chew n Glow Enchance Formula - Produk yang membantu masalah kulit seperti Eczema, Jeragat, Jerawat , alahan dan lain2. Juga menguatkan Rambut dan Kuku.

Nantikan sama-sama tetimoni dari pengguna. Barang baik itu yg admin berani jual sebab testimoni banyak dari kawan-kawan sekeliling.




Testimoni Avere Classy Kesan Seawal 2 Hari





>>> AVERE CLASSY MEMBERI KESAN SEAWAL 2 HARI <<<
.
Masalah angin sebenarnya sangat lazim dalam masyarakat kita, terutamanya kaum wanita. Masalah angin ni berpunca dari pemakanan atau sistem penghadaman
.
Boleh dikatakan hampir semua wanita mengalami masalah angin dalam badan. Bezanya senang keluar atau tidak. Ada orang senang mengeluarkan angin, senang sendawa, tapi ada juga orang yang mengalami masalah penghadaman sehingga menyusahkan untuk melepaskan angin keluar
.
Dengan Avere Classy - Femei Natural Wellness anda tak perlu risau lagi, kandungan halia sebagai antara bahan utama membantu mengeluarkan angin dari badan dan memudahkan penghadaman
.
Selain dia bahan lain seperti safron, zaitun dan manjakani dapat membantu proses pembuangan lebih lancar dan sekaligus membuang toksin yang terkumpul dalam badan
.
Bila angin dah keluar dari badan, pembuangan makin lawas automatic perut pun makin kempis tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
JOM SIHAT & CANTIK BERSAMA AVERE CLASSY


Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture



Thursday, 3 March 2016

Keputihan Normal Atau Penyakit



Sudut info bersama #avereclassyhq

Keputihan Yang Normal

Dalam keadaan normal, lendiran yang keluar adalah bening, tidak berwarna, tidak berbau dan tidak gatal. Keputihan normal ini juga boleh dijadikan ukuran paras kesuburan.Sekiranya lendiran putih bening ini yang beranggaran 20cm,ianya menandakan waktu yang sangat subur bagi seseorang wanita. Lendiran ini juga dikenali dengan nama ovulasi.

Keputihan Yang Abnormal

Merupakan lendiran yang keluar seperti susu basi, likat dan liat berwarna kekuningan atau kadang-kadang seperti gumpalan keju yang boleh menimbulkan rasa gatal. Sekiranya agak parah, cairan ini boleh berwarna keabuan sehingga kehijauan dan berbau hanyir serta busuk

Punca Keputihan Abnormal

Ada beberapa sebab berlakunya keputihan abnormal

Antaranya ialah:
๐Ÿ˜‘Ketika terlalu letih
๐Ÿ˜คBerada dalam situasi yang sangat tertekan
๐Ÿ˜ŸGangguan Hormon
๐Ÿค”Kebersihan
๐Ÿ˜žJangkitan


Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture



Thursday, 25 February 2016

Hilangkan Angin Dalam Badan



Bila badan penuh ANGIN, habis semua sendi sakit-sakit.

Badan pun bole jadi tak selesa dan kadang2 masalah ni bole membawa ke masalah lain seperti senak atau sebu perut.

Avere Classy merupakan supplement yang mempunyai halia sebagai salah satu bahan utama yang mampu merawat masalah angin dalam badan dan menghilangkan sakit2 sendi badan.

Selain itu di dalam Avere Classy - Femei Natural Wellness juga mempunyai makanan sunnah seperti kurma, madu dan safron yang membantu memberi tenaga supaya wanita-wanita kekal bertenaga sepanjang hari.

Jangan risau tau, rasa Avere Classy ni sangat sedap..Ala2 fruity mcm tu.

Tunggu kan kemunculan kami dipasaran ye..Buat masa nie kami ada jual tester pack..Bole hubungi kami untuk mendapatkan tester pack kami.


Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 

  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture





Wednesday, 24 February 2016

Khasiat Dong Quai Dalam Femei Natural Wellness



Dong Quai, salah satu bahan utama yang terdapat di dalam Avere Classy – Femei Natural Wellness 
.
Lebih Dikenali sebagai "Radix Angelica Sinensis" ianya merupakan herba terunggul yang digunakan sebagai tonik harian wanita
.
Banyak manfaat yang bole didapati dari bahan hebat ini, antaranya

- Mampu merawat masalah kekejangan dan simptom prahaid

- Mampu merawat masalah kekurangan keinginan seksual

- Membantu merawat simptom menopause

- Membantu meningkatkan kesuburan untuk kaum wanita

- Membantu menguatkan jantung, paru-paru, limpa, hati dan buah pinggang

- Membantu peredaran darah lebih lancar
.
SIHAT & CANTIK BERSAMA AVERE CLASSY


Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 
  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture



Tuesday, 23 February 2016

Cara Hilangkan Keputihan





KEPUTIHAN BERKURANG, SELEPAS 3 HARI
.
Masalah keputihan sering melanda kaum wanita. Di peringkat kritikal keputihan boleh menjadi berbau dan gatal. Sangat tidak selesa
.
Keputihan sebenarnya adalah cairan yang keluar dari vagina. Terdapat dua jenis keputihan iaitu normal dan abnormal (jangkitan mikroorganisma)
.
Dan ingat ! keputihan bukan sahaja menyerang wanita dewasa, remaja juga perlu berhati2 dengan masalah ini
.
Avere Classy adalah minuman yang mempunyai rumusan formula lengkap untuk membantu merawat dalaman wanita sejak selepas baligh lagi
.
Bukan sahaja merawat, malah Avere Classy akan membantu mencegah dari masalah2 lain yang berkait
.
JOM SIHAT & CANTIK BERSAMA AVERE CLASSY


Untuk Sebarang pertanyaan atau pembelian: 

  • WhatsApp: 017-2507285
  • Email: nadscouture@gmail.com
  • Facebook: nads couture
  • Instagram: nadscouture